BESTEL KAARTEN

HEEL HOORN DANST 2020

Na het succes van de eerste drie edities van HEEL HOORN DANST, vindt op zondag 16 februari 2020 al weer de vierder editie plaats van het grootste dansspektakel van Hoorn: HEEL HOORN DANST.

HEEL HOORN DANST is een combinatie van het beste wat Hoorn op dansgebied te bieden heeft, tezamen met de finale van de Hoornse Chacha Cup voor basisschoolleerlingen.

Dit prachtige gala zal voor het eerst plaatsvinden in Schouwburg Het Park, de plek die waar dans het best tot z'n recht komt! Deze middag gaat een prachtig toonbeeld worden van het danstalent dat zich in Hoorn bevindt en waar heel Hoorn trots op kan zijn.

Mis dit evenement niet, zondag 15 februari om 15:00 uur, en bestel nu direct uw kaarten online en verzeker u van de beste plaatsen in de zaal.

Overview

6 Hoornse dansshows

Zes Hoornse dansshows zullen deze middag hun show dansen en laten zien welke diversiteit en kwaliteit Hoorn op het gebied van dans te bieden heeft.

750 Kinderen

Van 750 basisschoolkinderen dansen de besten tijdens HEEL HOORN DANST 2019 de finale van de tweede Hoornse Chacha Cup. De finalisten van elke basisschool zullen met elkaar de strijd aangaan om te zorgen dat ze de Chacha Cup mee terug nemen naar hun eigen school.

1 evenement

Al het Hoornse danstalent in een gezellige en attractieve middag!

ChaChaCup

Gratis voorbereidingsles ChaChaCup!

Double V organiseert in aanloop naar Heel Hoorn Danst gratis danslessen speciaal voor leerlingen uit groep 7 en 8. Deze lessen zijn bedoelt voor enthousiaste leerlingen die nog een keer extra willen oefenen voor de ChaChaCup, maar ook voor leerlingen van scholen die nog geen ChaChaCup les hebben gehad. De lessen worden gegeven op maandag 3 en maandag 10 februari van 15.00-16.00 en van 16.00-17.00 uur bij dansschool Dazzling (Oude Veiling 21 in Hoorn). Aanmelden voor deze gratis lessen kan via chachacup@heelhoorndanst.nl. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

In de Facebook groep “Ouders ChachaCup Hoorn” wordt u als ouder op de hoogte gehouden van alle informatie over de ChaChaCup en zijn voorbeeld filmpjes te vinden. Onder de leden van deze groep worden bovendien vrijkaarten verloot voor de ChaChaCup finale tijdens Heel Hoorn Danst!

Programma

Het evenement HEEL HOORN DANST 2020 zal dan ook een samensmelting zijn van sport en cultuur, een uniek spektakel, dat zijn gelijke niet kent.

Tijdsplanning:
14:30 Zaal open Schouwburg Het Park
15:00 HEEL HOORN DANST 2020
17:00 HEEL HOORN DANST 2020 - Afsluiting met borrel in de foyer!
Uw toegangskaart is geldig voor de gehele middag en inclusief garderobe!

Blokker

program

Double V

Latin Formation

DANCE! 16 dansers

Als meermalig Nederlands kampioen en deelnemer aan finales op Europese- en Wereldkampioenschappen is het A-team al jaren zeer succesvol. Onder leiding van Debby Kuperus, Tim van Leeuwen, Thijs Bijleveld en Iris Dorland zet Double V in een 6-minuten durende show met prachtige muziek, wervelende figuren en spetterende dansers de zaal compleet op z'n kop.

program

Double V Veterans

Latin Formation

16 dansers

Als je al 35 jaar bestaat, heb je ook veel oud-dansers. Sinds vorig jaar heeft een enthousiaste groep het dansen weer opgepakt en ze zijn dit nog niet verleerd!

program

Coenstad Rollies

Rolstoeldansen

18 dansers

Stichting Rolstoeldansen "De Coenstad Rollies" stelt zich ten doel om verschillende dansactiviteiten te ontwikkelen voor verschillende doelgroepen.

program

Double V Dance Kids

Kids Formation

12 dansers

De jongste talenten van Double V. Zij maken spelenderwijs kennis met het (formatie)dansen, maar door hun harde werken zetten zij al een geweldige show neer.

program

Dazzling Dance Studios

Modern, Dancehall en Afro Kids

40 dansers

Graag nemen onze geselecteerde dansers jullie vanavond mee, tijdens een korte impressie van onze ‘Fantasy’ show, naar een wereld waar alles kan en alles mag, als je er maar in gelooft! Als kijker wordt je meegenomen in een magische show vol met dans en muziek. Choreografe Lucinda Wessels wordt hiermee uitgedaagd, om haar fantasierijke hersenspinsels te verwerken in haar dansstuk.

Volg Double V op Facebook

Laat ook weten dat jij komt!

Locatie

HEEL HOORN DANST 2020 wordt gehouden in Schouwburg Het Park, het Hoornse theater aan het Ijsselmeer, de plek waar dans het best tot z'n recht komt.

Schouwburg Het Park

Westerdijk 4

1621 LE Hoorn

Tel: 0229 - 291 000

Website: HetPark.nl

Onze sponsoren

HEEL HOORN DANST is mogelijk dankzij onze fantastische sponsoren!

Tickets


Bestel je toegangskaarten online via de website van Schouwburg Het Park. Kaarten kosten € 15,00 en zijn inclusief verplicht gardarobe.

Via het online reserveringssysteem kun je direct je plaatsen op de tribune uitkiezen. Betaling gaat heel eenvoudig via iDeal.

Het is ook dagelijks mogelijk om kaarten te kopen aan de kassa bij Schouwburg Het Park. Deze kunnen contant betaald worden of per PIN. De servicesbalie is van maandag t/m vrijdag geopend van 12.00-17.00 uur en op avonden dat er voorstellingen plaatsvinden, kunt u tot 19.00 uur terecht.Zaal: € 15,00

Voor vragen of het bestellen van sponsor-, deelnemers- of mindervalidenkaarten: neem direct contact met ons op, via: kaarten@heelhoorndanst.nl


* let op er opent een nieuwe pagina

Maak kennis met Double V

Double V is gebouwd rond het succesvolle latin formation team, maar biedt ook Dance Kids, Latin Practice, Latin Bootcamp en vele andere dansvormen aan!

Formatiedansen is een sport waarin acht danskoppels in teamverband de voorgeschreven dansen in formatie uitvoeren. Double V heeft de Latijns-Amerikaanse dansen in haar programma zoals de jive, cha cha cha, rumba, samba en paso doble. De paren dansen niet alleen synchroon, maar vormen daarbij figuren op de dansvloer zoals lijnen, diagonalen en cirkels. Het totaal is een spektakel van sport, kunst en show!

Ben je enthousiast geworden? Neem contact met ons en kom voor een gratis proefles!

Contact

DOUBLE V

Gerard den Brabanderhof 7
1628 WB Hoorn
www.double-v.nl
Stichting Formation Danssport Hoorn
Bank: NL69 INGB 0000 3368 23

Bestuur Stichting Formation Danssport Hoorn
- Voorzitter: Tim van Leeuwen
- Secretaris: Debby Kuperus
- Penningmeester: Sander Bot
- Hoofdtrainster: Iris Bijleveld

Voor algemene vragen over Double V: info@double-v.nl
Heel Hoorn Danst

Commissie Heel Hoorn Danst
- Floormanager/Productie: Martin van Leeuwen
- Sponsoring: ..
- Programmering: Tim van Leeuwen / Iris Bijleveld
- Promotie: Laura Tool
- Redactie: Debby Kuperus
- Kaartverkoop: Servicebalie Schouwburg Het Park


Voor algemene vragen over Heel Hoorn Danst: info@heelhoorndanst.nl
Voor vragen over kaartverkoop Heel Hoorn Danst: kaarten@heelhoorndanst.nl