Boek nu uw show van Double V!

Double V is een latin formation team dat al 14 jaar op rij Nederlands Kampioen formatiedansen is. Double V heeft de Latijns-Amerikaanse dansen in haar programma, zoals de samba, cha-cha-cha, rumba, paso doble en jive. Het totaal is een spektakel van sport, kunst en show! Alle dansers bij Double V bevinden zich in de leeftijdscategorie van 14 tot 33 jaar die volledig op amateurbasis tussen de 10 en 20 uur per week met veel bezieling trainen. 

Onze wedstrijdchoreografie is de belangrijkste choreografie die we dansen en daarmee nemen we ook jaarlijks deel aan EK's en WK's. Een voorbeeld hiervan is onze show "Legends". Hierbij uitgevoerd tijdens een groot evenement in Parijs Bercy voor 8000 toeschouwers:Wilt u iets anders dan Latin dansen? Dan kan dat ook! 
Double V kan verschillende shows afstemmen op uw wensen. Zie hieronder de verschillende thema’s en bijbehorende beelden.

Tevens wordt Double V ingehuurd voor het ondersteunen van reclamecampagnes of commercials. Met echte Latin American dansers van Double V kunt u zich als bedrijf of organisatie positief en origineel onderscheiden.

Zie de volgende beelden voor enkele voorbeelden. Herkent u onze dansers in de volgende commercials?


Zoals u ziet is bij Double V nagenoeg alles mogelijk. De dansers van Double V zijn zeer allround en kunnen zich flexibel opstellen naar uw wensen. Op verzoek kunnen Double V dansers ook een choreografie in trainen op een specifiek nummer. Aanvullend hierop kan Double V ook workshops faciliteren in verschillende dansstijlen met gecertificeerde dansleraren.

Boek nu uw show van Double V! Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en dan kijken we gezamelijk wat wij voor u kunnen betekenen!